Ποιοι είναι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ποιοι είναι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ

bet365

Τον ΠΑΟΚ που είδαμε με την Τσέλσι, προφανώς, δεν πρόκειται να τον… ξαναδούμε. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ επιστρέφει στο αγαπημένο του «4-2-3-1» ποντάροντας σε «παίκτες-κλειδιά». ¨

Η διαφοροποίηση του αγωνιστικού πλάνου στον αγώνα με την Τσέλσι δεν βοήθησε τον ΠΑΟΚ, άλλωστε και προς το τέλος της αναμέτρησης, άφησε στην άκρη το 4-3-3 και επέστρεψε στον σχηματισμό, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε επί Λουτσέσκου, το «πολυφορεμένο» και άκρως αποτελεσματικό «4-2-3-1».

Η Τσέλσι ανήκει στο παρελθόν και ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ,. Η τελευταία πρόβα της πιθανής αρχικής ενδεκάδας έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (22/9) στην Τούμπα, με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι διαθέσιμοι για το σπουδαίο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ανακοίνωση της αποστολής έκρυβε εκπλήξεις, καθώς έμειναν εκτός οι Ουάρντα, Τόσκα, Άκπομ, Μαλεζάς και Κίτσιου.

Σ΄ότι αφορά το πιθανό αρχικό σχήμα, ο Λέο Μάτος θα επιστρέψει στο δεξιό άκρο της άμυνας, όπως και Χοσέ Αγχελ Κρέσπο στο κέντρο, για να συγκροτήσουν μαζί με τους Βαρέλα και Βιεϊρίνια την γνωστή τετράδα μπροστά από τον Πασχαλάκη, που θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια.

Για τις υπόλοιπες έξι θέσεις υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι ποδοσφαιριστές κάτι που προκαλεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον Λουτσέσκου, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση διατήρησε το δίδυμο Βέρνμπλουμ – Μαουρίσιο, που είχαν ξεκινήσει και με την Τσέλσι, ως τους εσωτερικούς μέσους, ενώ η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Λέο Ζαμπά (δεξιά), Δημήτρη Πέλκα (σε ρόλο δεκαριού) και Ομάρ Ελ Καντουρί (αριστερά).

Ο Ζαμπά δείχνει να κερδίζει τη μάχη από τον Λημνιό, ο Πέλκας επιστρέφει στο ρόλο που ξέρει να παίζει πολύ καλά πίσω από το φορ, ενώ ο Ελ Καντουρί φαίνεται, μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του, να μονιμοποιείται στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Σ’ ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει στο ντέρμπι, με τον Νίκο Καρέλη να έρχεται από τον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα