Η αποστολή της ΑΕΚ για Τούμπα (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για Τούμπα (pic)

Gazzetta team
Η αποστολή της ΑΕΚ για Τούμπα (pic)

bet365

Με 20 παίκτες και χωρίς τους τραυματίες Αλεφ, Μπογέ, Αλμπάνη αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη η πρωταθλήτρια, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία της Ενωσης για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την προπόνηση στα Σπάτα. Σε αυτή, οι Αλμπάνης και Μπογέ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν και ο Αλεφ έκανε θεραπεία για την κάκωση στον δεξιό προσαγωγό που υπέστη την Παρασκευή, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη φυσικά να τους αφήνει εκτός.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων πήρε 20 παίκτες στην αποστολή για τον αγώνα της Τούμπας -όπου στόχος είναι η νίκη- και συγκεκριμένα τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτα, Μπακασέτα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Γιακουμάκη, Λιβάια, Κλωναρίδη, Πόνσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα