Αντιμέτωποι με τα μπλόκα της Αστυνομίας οι Αρειανοί!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αντιμέτωποι με τα μπλόκα της Αστυνομίας οι Αρειανοί!

bet365

Μπλόκα παντού έχει στήσει η Αστυνομία για να αποτρέψει ακόμη και τη μεμονωμένη εκδρομή των φιλάθλων του Άρη στα Ιωάννινα!

Συμβαίνει και αυτό στην Ελλάδα καθώς τόσο στα διόδια του Μετσόβου όσο και σ’ αυτά των Ιωαννίνων υπάρχει έντονη αστυνομική δύναμη με απώτερο σκοπό να μην επιτρέψει τη διέλευση όλων όσοι έχουν διακριτικά του Άρη, έπειτα από την απαγόρευση -οργανωμένης και μεμονωμένης - μετακίνησης που αποφάσισε το Υφυπουργείο Αθλητισμού, έπειτα από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων. Μάλιστα, μέσω των social media φίλοι του Άρη ήδη βρίσκονται στην πόλη των Ιωαννίνων καθώς μετέβησαν εκεί τις πρώτες πρωινές ώρες με απώτερο σκοπό να αποφύγουν τα αστυνομικά μπλόκα!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Και μένει να φανεί, πόσοι φίλοι του Άρη θα βρεθούν στους «Ζωσιμάδες» κι αν θα χρειαστεί επαναπροσδιορισμός του πλάνου της Αστυνομίας και των αξιωματούχων του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα