Η μηνυτήρια αναφοράς της ΑΑΔΕ και η απάντηση Καρυπίδη

Η μηνυτήρια αναφοράς της ΑΑΔΕ και η απάντηση Καρυπίδη

Gazzetta team
Η μηνυτήρια αναφοράς της ΑΑΔΕ και η απάντηση Καρυπίδη

bet365

Δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν ότι η ΑΑΔΕ προέβη στην κατάθεση μήνυσης κατά του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, για τη μη υποβολή ΦΠΑ και μέσω εξώδικης διαδικασίας ο τελευταίος απάντησε ότι δεν τον αφορούν.

Για την ακρίβεια, σημειώθηκε ότι η ΑΑΔΕ προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης κατά του κ. Καρυπίδη για τη μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων (Φ.Π.Α.) κατά τις διαχειριστικές χρήσεις 2008-2013 καθώς επίσης και ότι το ζήτημα διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία. Ο κ. Καρυπίδης με δήλωσή του τοποθετήθηκε επί του ζητήματος (απαντώντας στα δημοσιεύματα) κάνοντας λόγο για ψεύδη, ανακρίβειες οι οποίες φανερώνουν κακόβουλες, εκβιαστικές και γκεμπελικού τύπου πρακτικές.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στη δήλωσή του αναφέρει: «Για να γνωρίζει όμως και ο κόσμος της αλήθεια, την όποια ήδη σας γνωστοποίησα, πράγματι η ΑΑΔΕ προέβη στην σύνταξη έκθεσης ελέγχου ΦΠΑ για τις διαχειριστικές χρήσεις 2008 έως 2013 υποβάλλοντας μηνυτήρια αναφορά κατά των προσώπων που ήταν ιδιοκτήτες και διαχειριστές της εταιρείας, τα πρόσωπα όμως αυτά ανήκουν στην οικογένεια που είχε πρώτα τα Σούπερ Μαρκετ και εγώ δεν έχω καμμία σχέση με αυτά. Ουδέποτε η εισαγγελία ασχολήθηκε μαζί μου όπως γράψατε με πρόθεση να με προσβάλλετε, καθώς όπως σας διευκρίνησα, η εισαγγελία γνωρίζει ότι, για το επίδικο χρονικό διάστημα δεν φέρω καμία ευθύνη και για τον λόγο αυτό άσκησε δίωξη σε τρίτα πρόσωπα και όχι σε μένα. Άλλωστε αυτό προκύπτει και από το πόρισμα που σας γνωστοποίησα.

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα που εγώ ασκούσα την διαχείριση της εταιρείας και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2014 έως και τον Ιούνιο του 2016 και όπως σας γνωστοποίησα παραπέμποντάς σας συγχρόνως και στα σχετικά έγγραφα, εγώ έχω καταβάλει στο ΙΚΑ το ποσό των 18.599.475,50, στην ΔΟΥ το ποσό των 6.203.118,99 και για μισθοδοσία των εργαζομένων το ποσό 42.000.000 ευρώ. Επαναλαμβάνω ότι μολονότι σας γνωστοποίησα τα ανωτέρω με λεπτομέρειες, εσείς γράψατε ότι δήθεν με ψάχνουν για ξέπλυμα χρήματος.

Όσον αφορά δε τα εργατικά που αναφέρετε στο δεύτερο σκέλος του δημοσιεύματός σας, τονίζω και τούτο μόνο προς ενημέρωση των αναγνωστών σας, καθώς εσείς δείχνετε ότι δεν σας ενδιαφέρει η αλήθεια ότι, με την υπ. αριθμ. 245/2018 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έγινε δεκτή τριτανακοπή μου και το δικαστήριο μου επιδίκασε το ποσό των 7.483.000,00 ευρώ, ποσό το οποίο ήδη έχω εκχωρήσει στους εργαζόμενους της εταιρείας.

Θέλω τέλος να γνωρίσω στο αναγνωστικό σας κοινό ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί αγωγή σε βάρος της οικογένειας Μαρινόπουλος αλλά και όλων των εμπλεκόμενων για απάτη σε βάρος μου αξιώνοντας ποσό που υπερβαίνει τα 23.000.000 ευρώ.

Από την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής θα καταδειχθεί ότι υπεύθυνοι για το κλείσιμο της εταιρείας μου και κατά συνέπεια υπόχρεοι για την καταβολή των χρεών της είναι η οικογένεια Μαρινόπουλος αλλά και οι νέοι ιδιοκτήτες.

Σας δηλώνω ότι οι γκεμπελικές μέθοδοι κατασυκοφάντησής μου δεν θα περάσουν και ότι για τις ενέργειές σας αυτές θα προσφύγω άμεσα στα αρμόδια αστικά και ποινικά δικαστήρια, καθώς θεωρώ ότι το δημοσίευμά σας είναι κακόβουλο, κατευθυνόμενο και προσβάλλει άμεσα και βάναυσα την υπόληψή μου.

Αιδώς αργείοι …

Θόδωρος Καρυπίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα