Άπαντες έτοιμοι στον ΟΦΗ ενόψει Ξάνθης

Άπαντες έτοιμοι στον ΟΦΗ ενόψει Ξάνθης

Gazzetta team
Άπαντες έτοιμοι στον ΟΦΗ ενόψει Ξάνθης

bet365

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής (23/9, 16:00) στην Ξάνθη, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να ετοιμάζεται για τη σύνθεση της αποστολής μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (21/9) όλοι οι «μελανόλευκοι» ακολούθησαν το πρόγραμμα, δίχως απόντες. Έτσι, η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι στα Πηγάδια θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη.

Η αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς το απόγευμα της ίδιας μέρας απο το Ηράκλειο για την Αλεξανδρούπολη και από εκεί για την Ξάνθη.

Μετά το παιχνίδι της Κυριακής η αποστολή του ΟΦΗ θα παραμείνει στην Ξάνθη, για το παιχνίδι Κυπέλλου της επόμενης Τετάρτης (26/9, 16:30).

Η αποστολή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, την Πέμπτη (27/9), μέσω Θεσσαλονίκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα