Που βγάζει λιγότερες και που περισσότερες κάρτες ο Γκεστράνιους! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Που βγάζει λιγότερες και που περισσότερες κάρτες ο Γκεστράνιους! (poll)

bet365

Ο 40χρονος Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους που θα σφυρίξει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ έχει ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά και το Gazzetta.gr σας τα παραθέτει και ζητά την ψήφο σας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν διαθέσιμα από 55 διεθνή παιχνίδια του Γκεστράνιους βγάζει κατά μέσο όρο 4.20 κίτρινες (σ.σ. 2.33 σε φιλοξενούμενους και 1.87 σε γηπεδούχους), 0.31 κόκκινες (0.16 σε γηπεδούχους και 0.15 σε φιλοξενούμενους) και δίνει 0.31 πέναλτι (0.20 σε γηπεδούχους και 0.11 σε φιλοξενούμενους). Άρα μπορούμε να μιλάμε βάση στατιστικών στοιχείων για έναν διαιτητή με τάση... έδρας.
Στις αναμετρήσεις που έχει σφυρίξει σε διεθνές επίπεδο ο 40χρονος Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους έχει υποδείξει 17 πέναλτι, έχει βγάλει 17 κόκκινες και έχει δώσει 231 κίτρινες. Στις κόκκινες έχει βγάλει 9 σε παίκτες γηπεδούχων και 8 σε παίκτες φιλοξενούμενων, όμως στις κίτρινες 103 έχουν βγει σε παίκτες της ομάδας που παίζει εντός έδρας και 128 σε ποδοσφαιριστές του συλλόγου που αγωνίζεται εκτός. Πιο κάτω μπορείτε να ψηφίσετε στο σχετικό poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα