Οι οπαδοί του Άγιαξ τίμησαν την μνήμη του Θάνου

Οι οπαδοί του Άγιαξ τίμησαν την μνήμη του Θάνου

Νίκος Αθανασίου
Οι οπαδοί του Άγιαξ τίμησαν την μνήμη του Θάνου

bet365

Οι οπαδοί του Άγιαξ έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με εκείνους του Παναθηναϊκού και στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ σήκωσαν πανό στην μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του «τριφυλλιού».

Εδώ και περίπου ένα χρόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση που οδεύει σε «αδελφοποίηση» με εκείνους του Άγιαξ. Αφορμή στάθηκαν τα παιχνίδια των δύο ομάδων για το Europa League προ διετίας, αναμετρήσεις που έφεραν πιο κοντά τους φίλους των δύο συλλόγων. Στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, οι Ολλανδοί τίμησαν την μνήμη του αδικοχαμένου Θάνου, του οπαδού του «τριφυλλιού» που έφυγε ξαφνικά από την ζωή το καλοκαίρι που μας πέρασε. «Thanos forever» δηλαδή «Θάνος για πάντα» έγραφε το πανί που είχε την μορφή του Θάνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα