Με κόσμο στο "Γεντί Κουλέ" η ΑΕΚ

Gazzetta team
Με κόσμο στο "Γεντί Κουλέ" η ΑΕΚ

bet365

ΟΦΗ και αστυνομία συμφώνησαν και η Ενωση θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της στο Ηράκλειο την επόμενη εβδομάδα.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στην Τρίπολη για να το ματς με τον Αστέρα έχοντας υποδειγματική συμπεριφορά και θα βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους σε ακόμη ένα ματς στην επαρχία. Αυτό με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" στις 29 του μήνα. Aυτό τουλάχιστον αποφάσισαν έπειτα από σχετικό αίτημα των πρωταθλητών οι γηπεδούχοι σε συνεργασία με την αστυνομία.

Οι Κιτρινόμαυροι, λοιπόν, ζήτησαν εισιτήρια για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής και η απάντηση που πήραν από τους Κρητικούς ήταν θετική, ενώ τη συγκατάθεσή της έδωσε και η αστυνομία. Ετσι, όπως έγινε γνωστό από τον ΟΦΗ, η Θύρα 6 θα είναι ανοιχτή για τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι αναμένονται να βρεθούν μαζικά δίπλα στην πρωταθλήτρια.

H ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε κι ανακοίνωση σχετικά:

«Στη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή (21/9) για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου (8.30μμ) στο Γεντί Κουλέ, η ομάδα της ΑΕΚ αιτήθηκε εισιτήρια, προκειμένου να φιλοξενηθούν μεμονωμένοι φίλαθλοι της, από την Κρήτη.

Ο ΟΦΗ απάντησε θετικά, με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας, σε ότι αφορά τη διάθεση της θύρας 6, για τις ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ, από το νησί.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε εκπρόσωπος της ΑΕΚ, εκπρόσωποι της αστυνομίας, ενώ την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκπροσώπησαν η Θεανώ Ρασούλη και ο Κώστας Ζερβάκης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία τα μέτρα τάξης του αγώνα, θα είναι αυστηρά και παρακαλούνται οι φίλαθλοι να είναι πολύ νωρίτερα από τη σέντρα του αγώνα στο γήπεδο, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα