Αρχιδιαιτητής φινλανδικής λίγκας: «Έτσι πείσθηκε ο Μέλο Περέιρα για τον Γκεστράνιους»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αρχιδιαιτητής φινλανδικής λίγκας: «Έτσι πείσθηκε ο Μέλο Περέιρα για τον Γκεστράνιους»

bet365

Ο Φινλανδός Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιούνι Χίτια εξήγησε πως ο Ματίας Γκεστράνιους επελέγη από τον Μέλο Περέιρα για το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τονίζοντας πως οι Φινλανδοί διαιτητές έδειξαν καλή εικόνα σε καμπ στην Ισπανία.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ουέσκα - Σοσιεδάδ, αν σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Φινλανδός, Ματίας Γκεστράνιους, θα γίνει ο πρώτος ξένος διαιτητής που θα σφυρίξει αγώνα 1ης κατηγορίας, μετά από 43 χρόνια!

Το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βρίσκεται προ των πυλών με τον 40χρονο διαιτητή να παίρνει το χρίσμα από τον Μέλο Περέιρα.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει έκταση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην πατρίδα του Γκεστράνιους. Ο Φινλανδός αρχιδιαιτητής, Γιούνι Χίτια αναφέρθηκε στον συμπατριώτη σημειώνοντας πως η απόφαση για τον Γκεστράνιους ελήφθη από την περασμένη Άνοιξη, όταν ο Μέλο Περέιρα επιθεώρησε ένα καμπ με Φινλανδούς ρέφερι στην Ισπανία!

«Ο Περέιρα πείσθηκε από τους διαιτητές μας στο καμπ. Οι διαιτητές έδειξαν καλή εικόνα και με τους ικανότητες τους τον έπεισαν πως μπορούν να ανταποκριθούν σε απαιτητικά παιχνίδια της ελληνικής Super League.

Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους διαιτητές μας να εξελιχθούν υπό απαιτητικές συνθήκες και αγώνες. Μόνο εάν αποκτήσουν τέτοιες εμπειρίες θα μπορούν να βελτιωθούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χίτια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα