Νέα πορεία κατά της διοίκησης από τους οπαδούς της ΑΕΛ

Νέα πορεία κατά της διοίκησης από τους οπαδούς της ΑΕΛ

Gazzetta team
Νέα πορεία κατά της διοίκησης από τους οπαδούς της ΑΕΛ

bet365

Στους δρόμους της Λάρισας βρέθηκαν για ακόμα μια φορά οι οπαδοί της ΑΕΛ που συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους κατά της διοίκησης του Αλέξη Κούγια.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Συνεχίζονται οι πορείες των οπαδών της ΑΕΛ κατά της διοίκησης της ομάδας τους. Οι φίλοι των «βυσσινί», βρέθηκαν την Πέμπτη στην πλατεία Ταχυδρομείου, όπου φώναξαν συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια κι όχι μόνο. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ όπου και κρέμασαν πανό στην ταράτσα της πολυκατοικίας.

Σε αυτό ήταν γραμμένο σύνθημα κατά του Αλέξη Κούγια και το γεγονός πως κρεμάστηκε ακριβώς πάνω από τα γραφεία της ΠΑΕ έχει ξεχωριστή σημασία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα