Δεν βάζει εκπρόσωπο ο Παϊρότζ, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία

Δεν βάζει εκπρόσωπο ο Παϊρότζ, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία

Gazzetta team
Δεν βάζει εκπρόσωπο ο Παϊρότζ, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία

bet365

Χωρίς εκπρόσωπο θα είναι η PanAsia στην αυριανή Γ.Σ της ΠΑΕ, κάτι που δείχνει πως δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η 21η Σεπτεμβρίου ήταν η μέρα που η προηγούμενη Γ.Σ της ΠΑΕ, είχε ορίσει ως σημαντική για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Και αυτό γιατί αύριο θα οριστεί η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία θα είναι σύμφωνη με τις επιθυμίες του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ που είχε ζητήσει να είναι ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε αυτήν ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θα δώσει το παρών ο Ταϊλανδός broker ή κάποιος εκπρόσωπός του, κάτι που δείχνει πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και πως υπάρχουν ακόμα θέματα προς διευθέτηση.

Έτσι, όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στο πότε ο Παϊρότζ θα δείξει επιτέλους το χρώμα του χρήματος μετά τις τόσες και τόσες αναβολές που έχουν υπάρξει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα