Ο Ερέρα ετοιμάζει πλάνο τριών αγώνων

Ο Ερέρα ετοιμάζει πλάνο τριών αγώνων

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Ερέρα ετοιμάζει πλάνο τριών αγώνων

bet365

Το αγωνιστικό πρόγραμμα υποχρεώνει τον Πάκο Ερέρα να ανοίξει το rotation αλλά και τους παίκτες οι οποίοι ενσωματώθηκαν καθυστερημένα, να ανεβάσουν ρυθμούς για να φθάσουν σε επαρκές επίπεδο ετοιμότητας.

ΠΑΟΚ - Τσέλσι! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 26 του μήνα, αναγκάζει τον Πάκο Ερέρα να προχωρήσει στην πρώτη ειδική διαχείριση υλικού για τη χρονιά. Γιατί ο Αρης μπαίνει σε μια εβδομάδα η οποία περιλαμβάνει πολύ πιο απαιτητικούς αγώνες σε σχέση με αυτούς που έδωσε μέχρι στιγμής και το συγκεκριμένο στοιχείο είναι δεδομένο ότι θα βάλει στην εξίσωση της βασικής 11αδας κι άλλους ποδοσφαιριστές.

Ο Ερέρα φρόντισε να στείλει μήνυμα στους παίκτες του ενόψει των αγώνων με ΠΑΣ, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης και αναφέρθηκε κυρίως στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν τον απασχολεί. Τον ενδιαφέρει η μεθαυριανή (22/9, 20:30) αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ καθώς τη χαρακτήρισε κομβικής σημασίας.

Στην πραγματικότητα όμως και οι τρεις αγώνες είναι στο μυαλό του, τα πλάνα που ετοιμάζει με τους συνεργάτες του αποσκοπούν στη δημιουργία σχημάτων τα οποία δεν θα στερούνται ποιότητας. Κι αυτό σημαίνει ότι θα «μεγαλώσει» το rotation. Ο Μανώλης Σιώπης λίαν συντόμως θα πάρει θέση βασικού και μένει να φανεί αν αυτό θα γίνει στα Γιάννινα ή θα προτιμηθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ερέρα σκοπεύει να πράξει το ίδιο και με τους Μαρτίνες, Βίτορ ενώ περιμένει από τον Μεργκίμ Μαβράι να ανέβει επίπεδα ετοιμότητας γιατί είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί σ’ ένα από τα τρία επόμενα παιχνίδια.

Εν τέλει, είναι σαφές ότι ο Άρης μπαίνει στην πρώτη «επικίνδυνη» δοκιμασία της χρονιάς, γεγονός που τον αναγκάζει να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα