Η συνεδρίαση του Δ.Σ. των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. των Βετεράνων του Ολυμπιακού

bet365

Το Δ.Σ. των Βετεράνων άσων της ομάδας του Ολυμπιακού συνεδρίασε παίρνοντας αποφάσεις και για επόμενες δράσεις που θα υπάρξουν. Τι άλλο συζητήθηκε και αναφέρθηκε.
Συνεδρίασε το Δ.Σ. των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στα ιδιόκτητα γραφεία του συνδέσμου στο Πασαλιμάνι παρουσία των μελών του Δ.Σ. Γιώργου Δαρίβα, Γιάννη Γκαϊτατζή, Πέτρου Καραβίτη, Θανάση Αγγελή, Αντώνη Γλύκα, Γιώργου Βαΐτση, Αντώνη Τζανετουλάκου, Ανδρέα Μπονόβα, Νίκου Μαριώλη, Χρήστου Καλτσά, Γιώργου Κωττάκη, Αλέκου Κτενά, Γιώργου Πολίτη και ενώ συμμετείχε και ο Παναγιώτης Κελεσίδης. Έγιναν συζητήσεις και προγραμματισμός των αγώνων για κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς για την περίοδο 2018-2019 που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα (1/10) με τον υπ’αριθμόν 661 αγώνα στο γήπεδο Αιγίου με τους βετεράνους Αιγιαλείας ενώ προγραμματίζονται και άλλοι αγώνες.
Ιδιαίτερη πρόσκληση έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης Τέρυ Μενή, που μαζί με μέλη του Δ.Σ. ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπέτις και οι οποίοι είχαν υποδεχτεί την μεγάλη αποστολή των Βετεράνων του Ολυμπιακού, στη Νέα Υόρκη το 2009. Επίσης, έγινε συζήτηση για τον προγραμματισμό της μεγάλης εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Κελεσίδη «Το Λιοντάρι του Θρύλου» σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Παράλληλα κατά τη διάρκεια του Δ.Σ., τιμήθηκε η μνήμη του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Επίσης όλοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις κινήσεις που έκανε ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, φέρνοντας σπουδαίους παίκτες στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα