Σημάδι ετοιμότητας και γκολ από Μακέντα!

Σημάδι ετοιμότητας και γκολ από Μακέντα!

Νίκος Αθανασίου
Σημάδι ετοιμότητας και γκολ από Μακέντα!

bet365

Ο Ιταλός στράικερ έπαιξε σε όλο το φιλικό με την Κ19 και έκρινε το παιχνίδι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο φινάλε.

Οικογενειακό δίτερμα είχε το μενού στο Κορωπί, με ένα γκρουπ της πρώτης ομάδας να αντιμετωπίζει την Κ19, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν πρόγραμμα προπόνησης. Θεραπεία έκαναν Μουνιέ, Βέργος και ατομικό ο Κάτσε.

Το φιλικό βρήκε νικήτρια την πρώτη ομάδα με 1-0 χάρη σε γκολ του Μακέντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Ο Ιταλός στράικερ αγωνίστηκε και στα 70 λεπτά του παιχνιδιού, βρήκε δίχτυα και έδειξε σημαντικό σημάδι ετοιμότητας για την αποστολή του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό.

Η πρώτη ομάδα έχασε ευκαιρίες για γκολ με τον Κότσαρη (αγωνίστηκε με την Κ-19 για να έχει μεγαλύτερη πίεση) να σταματάει δύο σουτ του Στάικου και δύο του Κουντουριώτη, ενώ ισάριθμες προσπάθειες των Μακέντα, Εμμανουηλίδη κατέληξαν άουτ.

Με την πρώτη ομάδα έπαιξε για ένα ημίχρονο ο υπό δοκιμή Νιάν.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας (36’ Αποστολάκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Στάικος, Δώνης, Θεοχάρης (36’ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (36’ Νιάν), Μακέντα.

Παναθηναϊκός Κ-19: Κότσαρης, Βαγιαννίδης, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Αθανασακόπουλος, Σέχου, Σερπέζης, Τζαβίδας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σπίνος, Σαντικάι Παρασκευόπουλος, Παλασκώνης, Ζαγαρίτης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Κώστας, Παπαδόπουλος, Σιφναίος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα