«Χρονιά εξυγίανσης για τον ΟΦΗ»

«Χρονιά εξυγίανσης για τον ΟΦΗ»

Gazzetta team
«Χρονιά εξυγίανσης για τον ΟΦΗ»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στους κρητικούς
Για την ως τώρα πορεία του ΟΦΗ, αλλά και τις διοικητικές εξελίξεις, μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη NOVA.
ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ
Για την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ:
“Κάναμε μεγάλο αγώνα για να φτάσει η ομάδα εδώ που αξίζει. Η ομάδα επέστρεψε. Έχουμε κάνει μια αξιόλογη ομάδα, παρ’ ότι δεν έχουμε πάρει νίκη. Ξέρουμε ποιος είναι ο προορισμός μας. Αυτός είναι η εξυγίανση της ομάδας, στη φετινή χρονιά , εξελίσσοντας παίκτες και δημιουργώντας μια καλή οργάνωση στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια”.
Για τα εμπόδια που βρήκε:
“Η ομάδα πέρασε πολλά τα τελευταία τρία χρόνια. Εγώ είμαι στην ομάδα 17 μήνες και μόνο εμείς ξέρουμε τι έχει συμβεί. Ο κόσμος τα ξέρει”.
Για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό:
«Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια όλων και πρώτα της ομάδας αγωνιστικά, προσεγγίσαμε ανθρώπους, για να γίνει η ομάδα πιο ελκυστική. Εχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από κάποια παιδιά που έχουν περάσει από αυτήν την ομάδα και την έχουν αγαπήσει, όπως είναι ο Ηλίας Πουρσανίδης ο Γιάννης Σαμαράς και ο Γιώργος Σαμαράς. Για μας αυτό είναι πολύ θετικό. Η μετάβαση στο νέο ιδιοκτήτη δεν γίνεται γρήγορα, αλλά βήμα-βήμα. Αυτό είναι πολύ καλό. Για μένα το σημαντικό είναι ότι σαν προπονητής, θα έχω να ασχολούμαι μόνο με την προπόνηση. Να μην έχω γκρίνια, από τους παίκτες μου, να χαίρομαι την προπόνηση και τους αγώνες, με τους παίκτες μου''.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα