Παραιτήθηκε ο Λιόντος από την ΑΕΛ

Παραιτήθηκε ο Λιόντος από την ΑΕΛ

Gazzetta team
Παραιτήθηκε ο Λιόντος από την ΑΕΛ

bet365

Ο πρόεδρος των «βυσσινί» αποχώρησε από το Δ.Σ. της Λάρισας, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα
Μόλις χθες ο Αλέξης Κούγιας κάλεσε όποιο μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΛ διαφωνεί με τις τελευταίες εξελίξεις, να θέσει την παραίτησή του και εκείνη θα γίνει αποδεκτή. Ο πρόεδρος των «βυσσινί» Ανδρέας Λιόντος ήταν ο πρώτος του το έπραξε, καθώς αμέσως μετά προχώρησε σε ανάλογη κίνηση, η οποία και δημοσιοποιήθηκε σήμερα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ
«Σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 υποβάλω την παραίτησή μου από πρόεδρος της ΠΑΕ. Οι λόγοι της παραιτήσεως μου είναι προσωπικοί και η απόφαση μου οριστική και αμετάκλητη μετά από περίσκεψη αρκετών μηνών πριν από την σημερινή ημέρα. Η απόφαση αυτή φέρει το βάρος της ευθύνης της μακροχρόνιας πορείας και προσφοράς μου στην αγαπημένη ομάδα όλων μας, την ΑΕΛ.
Αδυνατώ από εδώ και πέρα να λάβω μέρος σε αποφάσεις που θα παρθούν και οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν με αντιπροσωπεύουν όπως και άλλες που πάρθηκαν.
Την απόφασή μου αυτή γνωστοποίησα στους αντιπροέδρους Παλαιόχωρλίδη Ηλία, Σόφη Νικολάου και Πουλαράκη Σταύρο και στα πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου, κύριους Ντελόπουλο Ζήση και Τάκα Γεώργιο, τους οποίους για το λόγο αυτό δέχτηκα σήμερα στο γραφείο μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα