Γέντρισεκ: «Ήταν αστείο που δεν ξέραμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Γέντρισεκ: «Ήταν αστείο που δεν ξέραμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα»

bet365

O Έρικ Γέντρισεκ μίλησε σε ιστοσελίδα της Σλοβακίας για την παρουσία του στην Ξάνθη, αλλά και όσα παράξενα εκτυλίσσονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Σλοβάκος φορ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport7.sk όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του στην Ξάνθη, στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στις προτάσεις που είχε.

Ο Γέντρισεκ αρχικά εξήγησε γιατί επέλεξε το προηγούμενο καλοκαίρι την ακριτική ομάδα.

«Ήρθα στην Ξάνθη γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ ως φορ κάτι που ήταν προτεραιότητα μου.

Νομίζω τα πήγα καλά. Υπήρχαν και άλλες προτάσεις, όπως από την Σπαρτάκ Τρνάβα, αλλά και ομάδες του εξωτερικού, όμως προτίμησα την Ξάνθη».

Η Ξάνθη στην περυσινή σεζόν έφτασε μια ανάσα από την ευρωπαϊκή της έξοδο αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

«Φτάσαμε κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο στην περυσινή σεζόν όμως στο τέλος ήμασταν τυχεροί. Αυτό είναι ο στόχος και φέτος για την Ξάνθη».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του πρώην παίκτη της Καϊσερσλάουτερν για όσα συμβαίνουν από άποψη οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες όμως η Ελλάδα είναι ιδιαίτερη. Έχω δει πολλά πράγματα εδώ. Για μένα είναι αρκετά αστείο το γεγονός πως δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν γνώριζαν εάν τελικά θα ξεκινήσει. Οι ομάδες δεν έχουν υπογράψει τηλεοπτικά συμβόλαια. Είναι λίγο χαοτικά σε τέτοια πράγματα».

Ο 32χρονος επιθετικός ξεχωρίζει από την Super League, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

«Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ποιότητα. Υπάρχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Είναι σε άλλο επίπεδο και δυσκολευόμαστε απέναντι τους. Αν συγκρίνω το ελληνικό με το πολωνικό και το σλοβακικό πρωτάθλημα θα έλεγε πως υπάρχουν καλύτερα στάδια στην Πολωνία».

Ο Γέντρισεκ παράλληλα αναφέρθηκε και στις δυσκολίες της ελληνικής γλώσσας.

«Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ δύσκολη, τουλάχιστον για μένα. Προσπαθώ όμως να μάθω κάτι και ελπίζω πως σε δύο χρόνια, αφού έχω συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, πως θα μπορώ να μιλάω στους Έλληνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα