O «Μέσι Αγκέγκε» που θέλει να κάνει καριέρα στον Παναθηναϊκό!

O «Μέσι Αγκέγκε» που θέλει να κάνει καριέρα στον Παναθηναϊκό!

Γιάννης Γεωργόπουλος
O «Μέσι Αγκέγκε» που θέλει να κάνει καριέρα στον Παναθηναϊκό!

bet365

Η ιστορία του Κενυάτη, Κατάνια Νιάν γνωστού και ως «Μέσι Αγκέγκε» που δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός. «Ονειρεύομαι να γίνω ο καλύτερος στον κόσμο», τονίζει.

Άγιαξ - ΑΕΚ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Μοχάμεντ Κατάνια Νιάν γνωστός και ως «Μέσι Αγκέγκε» δοκιμάζεται στον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας πως εάν καταφέρει να υπογράψει στους «πράσινους» θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει το ποδοσφαιρικό όνειρο του.

«Θέλω να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου», δηλώνει με στόμφο ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος διψάει για ποδόσφαιρο.

Το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με την Σπόρτινγκ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, ενώ νωρίτερα δοκιμάστηκε στη σουηδική Σίριους. Στα «λιοντάρια» της Λισαβόνας δεν κατάφερε να καταγράψει καμία συμμετοχή. Ο δανεισμός του στη Λεϊσόες δεν τον βοήθησε και έτσι πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος.

Ο «Κενυάτης Μέσι», όπως τον καλούν αποτελεί θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που αναδείχθηκε ποτέ από τις ακαδημίες Aspire στο Κατάρ.

Την ποδοσφαιρική εξέλιξη του Μοχάμεντ Κατάνα, Νιάν «τσέκαραν» ουκ ολίγοι περιώνυμοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Ο Αφρικανός είχε αναδειχθεί MVP στο τουρνουά Al Kass του Κατάρ όπου βρέθηκαν δεκάδες Ευρωπαίοι σκάουτ.

Συνολικά πέτυχε τέσσερα γκολ σε πέντε ματς, εκ των οποίων ένα στον τελικό με την Ρεάλ, αλλά και κόντρα σε Ίντερ και Μπενφίκα. Επίσης μοίρασε τρεις ασίστ.

Τα συγκεκριμένα κατορθώματα του «Μέσι Αγκέγκε» δεν πέρασαν απαρατήρητα.

«Ενδιαφέρθηκαν πολλοί σύλλογοι για την υπογραφή μου. Μετά την λήξη του τουρνουά η Ρεάλ έδειξε ενδιαφέρον, όπως και η Μπενφίκα. Παλαιότερα είχε ενδιαφερθεί και η Μπαρτσελόνα», έλεγε ο 19χρονος Νιάν.

Ο πιτσιρικάς, ο οποίος δοκιμάζεται στον Παναθηναϊκό εντάχθηκε στις ακαδημίες Aspire του Κατάρ σε ηλικία 12 ετών θέτοντας τις βάσεις για το μέλλον του.

«Έμαθα πως εάν πιστεύεις στον εαυτό σου τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Το τουρνουά που αγωνίστηκα ήταν κάτι σαν το Champions League τον νεαρών παικτών. Παίρνουν μέρος οι καλύτερες ομάδες».

Ο «Μέσι Αγκέγκε» δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του. Θέλει να κάνει καριέρα σε ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά και να εκπροσωπήσει την Κένυα σε επίπεδο ανδρών.

«Θα είναι μεγάλη τιμή να παίξω για την χώρα μου. Με όσα έχω πάρει στην ακαδημία Aspire πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω».

Δείτε τον «Κενυάτη Μέσι» εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα