Η ΓΣ του Παναθηναϊκού που πρέπει να δώσει απαντήσεις!

Η ΓΣ του Παναθηναϊκού που πρέπει να δώσει απαντήσεις!

Νίκος Αθανασίου
Η ΓΣ του Παναθηναϊκού που πρέπει να δώσει απαντήσεις!

bet365

Το μεσημέρι της Παρασκευής η κρίσιμη Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία θα φανεί το κατά πόσο έχει προχωρήσει ουσιαστικά η μεταβίβαση μετοχών στον Παϊρότζ. Δεν έχει ορίσει μέχρι και σήμερα εκπρόσωπο ο Ταϊλανδός.

Η εβδομάδα πηγαίνει προς το τέλος της και η κρίσιμη Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται προ των πυλών. Στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, στην οποία θα αποφασιστεί και τυπικά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά δέκα εκατομμύρια ευρώ, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στην πλευρά του Παϊρότζ να βάλει το συγκεκριμένο ποσό και να αποκτήσει σημαντικό κομμάτι των μετοχών του κλαμπ έστω και με τεράστια καθυστέρηση και σημαντική αδιαφάνεια στην όλη διαδικασία.

Το πόσο μεγάλο ή μικρό θα είναι το ποσοστό, θα εξαρτηθεί από την τιμή της μετοχής και από το αν το ποσό θα καλυφθεί εξ᾽ ολοκλήρου από την Panasia ή αν θα έχει συμμετοχή και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τα υπάρχοντα δεδομένα θα συνεχίσει να έχει ρόλο και λόγο στις αποφάσεις για αρκετό καιρό ακόμα.

Από κει και πέρα, στην ΓΣ θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα οριστεί εκπρόσωπος των ενδιαφερόμενων επενδυτών, σημάδι που θα δείξει ότι έχει γίνει ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή πρόοδος στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και φυσικά το αν θα υπάρξουν άνθρωποι του Παϊρότζ στο νέο Δ.Σ της ΠΑΕ και σε σημαντικές θέσεις της εταιρίας.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος του Παϊρότζ στην Γ.Σ αν και δεν αποκλείεται να γίνει αυτό την τελευταία στιγμή.

Από κει και πέρα, και αν η ΓΣ δώσει κάποιες απαντήσεις, το σημαντικότερο όλων θα είναι να εμφανιστούν άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ από την πλευρά του Παϊρότζ και όσους άγνωστους ή... γνωστούς εκπροσωπεί και φυσικά να περάσει το επενδυτικό σχήμα από τον έλεγχο της ΓΓΑ, εκεί όπου θα πρέπει να δείξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα καθιστούν ασφαλή την μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού στα χέρια του Ταϊλανδού broker.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα