Μποροβήλος: «Γιατί όχι και κατάκτηση του Κυπέλλου...»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Γιατί όχι και κατάκτηση του Κυπέλλου...»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα δεν έκρυψε πως οι Αρκάδες έχουν υψηλές βλέψεις στον θεσμό
Ο Αστέρας Τρίπολης στο παρελθόν έχει φτάσει μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μποροβήλος τόνισε μετά τη σημερινή κλήρωση των ομίλων, πως οι Αρκάδες είναι σε θέση να φτάσουν ψηλά. «Νομίζω ότι ο θεσμός του Κυπέλλου είναι σημαντικός και ο κατ’ εξοχήν θεσμός των εκπλήξεων. Και ήδη το είδαμε από τα πρώτα παιχνίδια με τη μορφή που έχει φέτος, που και ομάδες, που εν έχουν μεγάλα ονόματα προχώρησαν και να γράψουν ιστορία. Μακάρι στο τέλος να φτάσουν όχι μόνο οι καλύτεροι, αλλά και οι τυχερότεροι», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα αποκλεισμού των «μεγάλων« ομάδων. «Δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε κάτι… Υπάρχουν δυνατές ομάδες και στο τρίτο και στον τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Οι μεγάλοι θα δώσουν τα παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς διπλό αγώνα».
Για το αν ξεχωρίζει κάποιον όμιλο σχολίασε πως «είδαμε τον ΠΑΟΚ με τον Άρη, που θα έχουν ένα ματς στη Θεσσαλονίκη, όλοι οι όμιλοι έχουν τη σημασία τους και δεν ξέρεις από πού μπορεί να έρθει», ενώ για την ομάδα του ανέφερε ότι «στόχος του Αστέρα διαχρονικά είναι να μπορέσει να φτάσει σε έναν τελικό και γιατί όχι να το κατακτήσει. Έχουμε πάει μια φορά σε τελικό και δύο σε ημιτελικούς, γιατί όχι να είμαστε πιο τυχεροί να πάμε τελικό φέτος και να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του τροπαίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα