Απορρίφθηκε η προσφυγή της Super League στο Διαιτητικό!

Δημήτρης Τομαράς
Απορρίφθηκε η προσφυγή της Super League στο Διαιτητικό!

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή της Super League κατά της ελληνικής Ομοσπονδίας και έτσι θα ισχύσει το καθεστώς του 3-1 (σ.σ. τρεις να πέσουν και μία να ανέβει) συν μπαράζ!

Η Λίγκα έχει περάσει το 3-1 (σ.σ. τρεις πέφτουν και ένας ανεβαίνει) και η ΕΠΟ είχε αποφασίσει 3-1 με μπαράζ για τον 13ο της Super League με τον 2ο της Football League για ένα έξτρα... εισιτήριο ανόδου. Πρόκειται για μία εξέλιξη που προφανώς και δικαιώνει την ΕΠΟ, που είχε αφήσει... παράθυρο για διπλό μπαράζ. Από την πρώτη στιγμή σας είχαμε επισημάνει πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο το Διαιτητικό να αποδεχθεί την προσφυγή της Super League. Έτσι και συνέβη καθώς το απόγευμα της Τρίτης (σ.σ. όπως αναμενόταν) έγινε γνωστό πως το Διαιτητικό την απορρίπτει.

Μένει να διαπιστωθεί το ποιά θα είναι η επόμενη αντίδραση από την Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος. Στην παρούσα φάση περιμένει το σκεπτικό της απόφασης για να δει εάν έχει κάποιο νομικό... πάτημα για επόμενη ενέργεια.

Η επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο Όργανο της ΕΠΟ όπως αναρτήθηκε στις 18.49:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Super League κατά της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Η ΕΠΟ θυμίζουμε είχε ανακοινώσει τα εξής για τον τρόπο διεξαγωγής της Λίγκας φέτος:
Στο τέλος της περιόδου 2018-19 από την Super League θα υποβιβαστούν τρεις (3) ομάδες στην Super League2, από την Football League θα προβιβαστεί στη νέα Super League 1 απευθείας μία (1) ομάδα, ενώ θα γίνει αγώνας μπαράζ μεταξύ της 13ης ομάδας της τελικής κατάταξης της Super League και της 2ης ομάδας της Football League για μια ακόμα θέση στη νέα Super League 1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα