Ο πραγματικός λόγος της άρνησης του ΠΑΣ να δώσει εισιτήρια στον Άρη

Gazzetta team
Ο πραγματικός λόγος της άρνησης του ΠΑΣ να δώσει εισιτήρια στον Άρη

bet365

Όσα συνέβησαν στον περσινό αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ στα Γιάννινα είναι ο λόγος της άρνησης της ομάδας της Ηπείρου να δώσει εισιτήρια στον Άρη κι αυτό σημείωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΣ, Νώντας Βρόσγος.

Με δηλώσεις του στον Ρ/Σ Yellow Radio 92.8 ο κ. Βρόσγος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «δεν έχει να κάνει με τον Άρη καθώς όσο φορές στο παρελθόν ήρθαν οι φίλοι του Άρη δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ωστόσο, μετά απ’ όσα έγιναν πέρυσι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν θα δοθούν εισιτήρια σε καμία ομάδα τη φετινή χρονιά. Συζητήσαμε με την Αστυνομία η οποία συμφώνησε να μη δοθούν εισιτήρια, να απαγορευτεί η μετακίνηση και να μείνει κλειστή η θύρα της φιλοξενούμενης ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα