ΠΑΟΚ: Προπόνηση στη… νέα Τούμπα (vid)

ΠΑΟΚ: Προπόνηση στη… νέα Τούμπα (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Προπόνηση στη… νέα Τούμπα (vid)

bet365

Για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αντίκρισαν την ανανεωμένη Τούμπα, που έχει αλλάξει όψη μετά την ολοκλήρωση των βελτιωτικών έργων στο γήπεδο.

Τα έργα που έγιναν για την αναμόρφωση των χώρων στις θύρες 1-2-3, με την αφαίρεση των κάγκελων και την τοποθέτηση πλέξι γκλας, την επέκταση της θύρας 2 προς τη θύρα 8 και τους νέους πάγκους, οι οποίοι τοποθετήθηκαν πιο χαμηλά για καλύτερη ορατότητα των θεατών, ολοκληρώθηκαν και οι πρώτοι που τα είδαν από κοντά ήταν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ το πρωί της Τρίτης (18/9).

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ανανεωμένη Τούμπα και στη συνέχεια σήκωσαν μανίκια και συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι.

Δείτε το βίντεο από το PAOK TV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα