Χωρίς κόσμο στα Γιάννενα ο Άρης

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς κόσμο στα Γιάννενα ο Άρης

bet365

Χωρίς τους οπαδούς του θα αγωνιστεί στους Ζωσιμάδες ο Άρης με την Αστυνομία να «ανάβει» κόκκινο στην όποια μετακίνηση φιλάθων (οργανωμένη ή μεμονωμένη).

Ίντερ - Τότεναμ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη όπου και λήφθηκε η απόφαση ο Άρης να μην λάβει εισιτήρια, ενώ απαγορεύτηκε από την Αστυνομία η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών στα Γιάννενα.

Οι Ηπειρώτες αρνήθηκαν να δώσουν εισιτήρια στους Θεσσαλονικείς και αυτή θα είναι η στάση του ΠΑΣ σε όλα τα ντέρμπι φέτος, μετά τα περσινά γεγονότα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά, το γήπεδο του αγώνα, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά στους Ζωσιμάδες παρότι υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες λόγω των έργων που γίνονταν στο ταρτάν του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα