Τώρα, αρχίζουν (τα πολύ) δύσκολα για τον ΠΑΟΚ

Τώρα, αρχίζουν (τα πολύ) δύσκολα για τον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Τώρα, αρχίζουν (τα πολύ) δύσκολα για τον ΠΑΟΚ

bet365

Η … «διαβολοβδομάδα» για τον ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε στο Ηράκλειο, συνεχίζεται με τα δύο σπουδαία ματς σε Ευρώπη (Τσέλσι) και Ελλάδα (ΑΕΚ). Η κλήρωση έφερε ντέρμπι (Άρης) στο κύπελλο κι ακολουθεί ο Ολυμπιακός!

Επιστροφή χρημάτων* στο Ίντερ - Τότεναμ και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο «Δικέφαλος» τις επόμενες τρεις εβδομάδες έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα-φωτιά, με διαδοχικά μεγάλα και δύσκολα παιχνίδια, σε τρεις διαφορετικούς (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Γιουρόπα Λιγκ) θεσμούς, το οποίο δεν είναι απαραίτητα και τόσο κακό, αλλά ασφαλώς ανεβάζει τη δυσκολία και θα δοκιμάσει την ετοιμότητα της ομάδας, σ’ όλα τα επίπεδα.

Το «ταμείο» που θα γίνει στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, εκεί στις αρχές Οκτώβρη θα είναι σημαντικό για το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θα κληθεί να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα τους ποδοσφαιριστές, την κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια και κυρίως να διαπιστώσει στην πράξη το βάθος που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας του.

Κοιτάζοντας το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι και την επόμενη διακοπή βλέπουμε ότι έχει να παίξει πιο αναλυτικά:

20/09: ΠΑΟΚ – Τσέλσι (1η αγωνιστική Ομίλων Γιουρόπα Λιγκ)

23/09: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (4η Αγωνιστική Super league)

26 ή 27/09: ΠΑΟΚ – Άρης (1η Αγωνιστική Ομίλων Κυπέλλου)

30/09: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (5η Αγωνιστική Super league)

04/10: Μπάτε Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ (2η αγωνιστική Ομίλων Γιουρόπα Λιγκ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα