Η συγκίνηση του Κούδα για τη νέα φανέλα

Η συγκίνηση του Κούδα για τη νέα φανέλα

Σταύρος Σουντουλίδης
Η συγκίνηση του Κούδα για τη νέα φανέλα

bet365

Η επιλογή του μοναδικού Γιώργου Κούδα στο εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, βίντεο της παρουσίασης για τη νέα ρετρό φανέλα του ΠΑΟΚ, μόνο τυχαία δεν ήταν. Το ίδιο και του Δημήτρη Πέλκα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Από το ντεμπούτο του, στις 21 Δεκεμβρίου 1963 μέχρι και το φινάλε του στα μέσα του 1984, ο Γιώργος Κούδας αγωνίστηκε σε 607 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, ενώ στα τέλη της δεκαετίας του '50 πάτησε για πρώτη φορά τα ιερά χώματα της Τούμπας, που μόλις είχε δημιουργηθεί.

Γι’ αυτό και όταν είδε από κοντά στη νέα εντυπωσιακή ρετρό φανέλα του ΠΑΟΚ, να υπάρχει το πρώτο σήμα του συλλόγου, το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο, ενθουσιάστηκε. «Η φανέλα έχει πάνω το πρώτο σήμα του ΠΑΟΚ και αυτό με κάνει ιδιαίτερα συγκινημένο», τονίζει ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο εκπληκτικό βίντεο της παρουσίασης της νέας ρετρό φανέλας μαζί με τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο… Δημητράκης μεγάλωσε, πια, φοράει τη δική του φανέλα με το «10» στην πλάτη κάτι που κάνει χαρούμενο τον Γιώργο Κούδα. Φαίνεται πως οι κουβέντες που έχει κάνει με τον 25χρονο Έλληνα διεθνή μέσο, δεν πήγαν χαμένες. «Ο Πέλκας προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, είναι παιδί της οικογένειας του ΠΑΟΚ, του έχω πει ότι μπορεί και πρέπει να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα», εξηγεί ο 72χρονος σήμερα βετεράνος άσος του «Δικεφάλου», ο οποίος πολλές φορές έχει τονίσει και επαναλαμβάνει την ανάγκη να μην συνδέεται το παρελθόν με το σήμερα, ειδικά στην περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα