Σισέ: «Ονειρευόμουν από παιδί την εθνική Σενεγάλης, τιμή μου»

Gazzetta team
Σισέ: «Ονειρευόμουν από παιδί την εθνική Σενεγάλης, τιμή μου»

bet365

Για την κλήση του στην εθνικής Σενεγάλης μίλησε ο Παπέ Σισέ, τονίζοντας πως το ονειρευόταν από παιδί.

Ο Παπέ Σισέ κατάφερε να βρεθεί στην αποστολή της Σενεγάλης για το ματς με τη Μαδαγασκάρη και παρόλο που δεν αγωνίστηκε, μίλησε για το όνειρο που είχε από μικρή ηλικία και πλέον ολοκληρώθηκε.

Ήταν τιμή μου να βρεθώ στην αποστολή της Σενεγάλης. Το ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Αν είμαι σε αυτό το επίπεδο σήμερα, το οφείλω στο Θεό και στη μάχη που έδωσα να κερδίσω την εμπιστοσύνη των προπονητών, των ηγετών και των συμπαικτών μου. Ήρθα στην Εθνική ομάδα και πρέπει να κάνω το καλύτερο. Όπως και όλοι οι παίκτες, είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για να ευχαριστήσω τον λαό της Σενεγάλης. Ήρθε η ώρα μου», ανέφερε ο αμυντικός του Ολυμπιακού σε Μέσο της πατρίδας του.

Πριν από την έναρξη του ματς, χιλιάδες φίλαθλοι ποδοπατήθηκαν, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και 37 να τραυματιστούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα