Ο Κούγιας δεν φεύγει από την ΑΕΛ και παίρνει αποφάσεις

Ο Κούγιας δεν φεύγει από την ΑΕΛ και παίρνει αποφάσεις

Gazzetta team
Ο Κούγιας δεν φεύγει από την ΑΕΛ και παίρνει αποφάσεις

bet365

Τι σκέφτεται ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ για την ομάδα, αλλά και για το μέλλον. Στήριξη σε Αντωνίου.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ίντερ - Τότεναμ και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η αλήθεια είναι πως μετά την δήλωση που έκανε την επόμενη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το μέλλον του ΑΛέξη Κούγια στην ΑΕΛ έδειχνε αβέβαιο. Ο γνωστός ποινικολόγος πολλές φορές λειτουργεί εν θερμώ, κάτι που έκανε και μετά την αναμέτρηση με τους «πράσινους». Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν τίθεται θέμα αποχώρησης από τους «βυσσινί».

Και δεν υπάρχει γιατί όπως συνεχώς λέει με την πρώτη ευκαιρία, κατάφερε με τους συνεργάτες του να ανεβάσει την ομάδα στην Super League, να φτάσει ένα βήμα πριν τον τελικό και όλη αυτή την προσπάθεια δεν σκοπεύει να την παραττήσει.

Η δήλωσή του έχει να κάνει περισσότερο με τα όσα αναμένεται να γίνουν το επόμενο διάστημα. Σίγουρα θα παρθούν αποφάσεις και αυτές θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα, ίσως και μέσα στην εβδομάδα.

Αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον των «βυσσινί», μιας ομάδας που ο ίδιος έχει βάλει βαθιά το χέρι για να φτιαχτεί και να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, για να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τα έσοδά της και να μπορεί να αισιοδοξεί για την συνέχεια.

Αυτή την προσπάθεια θέλει να συνεχίσει και όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, αυτή η προσπάθεια θέλει τον Σωτήρη Αντωνίου να παραμένει στον πάγκο. Θέμα προπονητή δεν υπάρχει, με την ΑΕΛ να μπορεί να παίξει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και ο κόσμος της περιμένει να το δείξει το επόμενο διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα