Ερέρα: «Να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ερέρα: «Να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας»

bet365

Ο Πάκο Ερέρα μίλησε για τη σημασία της σωστής διαχείρισης ενός αγώνα αλλά και των ατομικών συναισθημάτων.

Ο Ισπανός προπονητής του Άρη εμφανίστηκε αρκετά συγκρατημένος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Λεβαδειακού. «Το παιχνίδι ήταν περίπλοκο και ίσως το πιο δύσκολο μέχρι τώρα. Παρόλο αυτά τα καταφέραμε. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι απ’ ότι σε άλλα παιχνίδια. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά και άλλες όπου δεν αναγνώριζα την ομάδα μου με τα λάθη που κάναμε. Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ απαιτητικά, θα πρέπει κι εμείς να είμαστε πιο απαιτητικοί αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στη χρονιά», είπε.

Σε ερώτηση σχετική με το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ώστε να αυξηθούν ή να μεγαλώσουν τα καλά διαστήματα για την ομάδα του, απάντησε: «Αυτό προσπαθούμε, έχουμε τη σχετική απαίτηση. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να συνεχίζουν, να μη στέκονται σ’ ένα παιχνίδι. Θα μπορούσα να πω ότι είμαι ευχαριστημένος επειδή κερδίσαμε αλλά οι απαιτήσεις μου είναι μεγαλύτερες».

Σχετικά με την ευφορία που περικλείει την ομάδα του, είπε: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν θέλω να επέμβω κιόλας στο συναίσθημα της χαράς του κόσμου, αλλά εντός της ομάδας θέλω να το κοντρολάρω. Πρέπει να διαχωριστεί η χαρά εντός κι εκτός γηπέδου. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τη χαρά του φιλάθλου, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε όλοι τα δικά μας συναισθήματα».

Ο Πάκο Ερέρα διατηρήθηκε για το μηδέν παθητικό στην άμυνα σε συνδυασμό με την απόκρουση του Κουέστα στην εκτέλεση πέναλτι του Μαρκόφσκι, είπε: «Νιώθω δικαιωμένος για τον Κουέστα. Όταν ήρθα, έπρεπε να βρω έναν τερματοφύλακα και μου τον σύστησε ένας φίλος. Δεν μετανιώνω για την πολύ που κάναμε καθώς είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτόν».

Για τη χρησιμοποίηση του Μανώλη Σιώπη αλλά και το επίπεδο ετοιμότητάς του, είπε: «Ήθελα να ισχυροποιήσω το κέντρο με την παρουσία του Σιώπη, βλέποντας επίσης ότι ήταν κουρασμένος ο Ματίγια. Η ιδέα ήταν να κλείσουμε το κέντρο με Μπάσα, Σιώπη και Κολάσο. Σε ότι αφορά το επίπεδο ετοιμότητάς του, βασικά θέλω πρώτα να να μελετήσω καλά τον αντίπαλο. Δεν θα πάρω γρήγορη απόφαση, μπορεί να χρειαστούν κι άλλες ημέρες για να καταλήξω, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει το επίπεδο ετοιμότητας για να μας βοηθήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα