Το χειροκρότημα στον Νάτχο στα αποδυτήρια και τα συγχαρητήρια του Τουρέ!

Δημήτρης Τομαράς
Το χειροκρότημα στον Νάτχο στα αποδυτήρια και τα συγχαρητήρια του Τουρέ!

bet365

Ο Νάτχο έγινε αποδέκτης χειροκροτημάτων στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Τουρέ να συγχαίρει προσωπικά τον Ισραηλινό άσο. Όλα ανοιχτά για τους 11 με Μπέτις.

Ο Ισραηλινός άσος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο τέλος του αγώνα στο φαληρικό γήπεδο. Ο Νάτχο έκανε το 2-1 και χάρισε μία πολύτιμη νίκη στον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια ο Νάτχο χειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε από συμπαίκτες του και το staff της ομάδας. Μάλιστα οι Καρεμπέ, Μοντέστο αλλά και οι Τουρέ περίμεναν όλους τους παίκτες για να τους συγχαρούν.

Ο Ιβοριανός που συνεχάρη θερμά τον Καμαρά για την γκολάρα του απένειμε και τα εύσημα στον Νάτχο. Ως προς την 11άδα για την Μπέτις είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά και πιθανά. Από μία ίδια και... κλασική 11άδα Μαρτίνς μέχρι δύο με τρεις αλλαγές. Εξάλλου μετά ακολουθούν ματς στο πρωτάθλημα με Πανιώνιο και στο Κύπελλο και ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε να εννοηθεί πως σε ένα από τα προσεχή ματς θα κάνει διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα