Ερέρα: «Ήμασταν νωθροί αλλά τα καταφέραμε»

Gazzetta team
Ερέρα: «Ήμασταν νωθροί αλλά τα καταφέραμε»

bet365

Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό έδωσε ο τεχνικό του Άρη Πάκο Ερέρα ο οποίος ανέφερε πως οι παίκτες του ήταν νωθροί αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού (2-0) εμφανίστηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι ο προπονητής των «κίτρινων», Πάκο Ερέρα.

Αναλυτικά ο Ισπανός μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Λεβαδειακός έπαιξε πολύ καλά, ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη. Έδωσα συγχαρητήρια και στον προπονητή τους. Σε αρκετές περιπτώσεις μας δυσκόλεψαν, έκαναν το παιχνίδι πιο περίπλοκο από ότι ήταν. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν λίγο νωθροί αλλά τελικά τα καταφέραμε».

Για τα προβλήματα που ανέφερε ο ίδιος στο κομμάτι της άμυνας: «Εμείς δουλεύουμε όλες τις βδομάδες στην άμυνά μας και πάντα προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο και μελετάμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου μας. Είχαμε μια πολύ δυνατή βδομάδα, τα πόδια ήταν βαριά, δουλέψαμε σκληρά, γι’ αυτό και η ομάδα δεν ήταν τόσο φρέσκια όσο περιμέναμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα