Βαθμολογία Superleague: Και ο Άρης στην κορυφή με Ολυμπιακό και ΑΕΚ! (pic)

Gazzetta team
Βαθμολογία Superleague: Και ο Άρης στην κορυφή με Ολυμπιακό και ΑΕΚ! (pic)

bet365

Ο Άρης έφτασε τους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή με Ολυμπιακό και ΑΕΚ! Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία και ποιος επικρατεί στην κορυφή.

Οι «κίτρινοι» έγιναν η πέμπτη ομάδα που κάνει το «3 στα 3» και έφτασαν τους εννιά βαθμούς, όσους έχουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Η διαφορά τερμάτων είναι η ίδια και για τους τρεις πρωτοπόρους, αφού βρίσκεται στο +7. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη επίθεση για ένα γκολ, επομένως βρίσκεται από πάνω. ΑΕΚ και Άρης έχουν ακριβώς την ίδια επίθεση και την ίδια άμυνα, επομένως βρίσκονται στην... απόλυτη ισοβαθμία!

Ακολοθούν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος με 7 βαθμούς, Παναιτωλικός με 4, Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα με 3, Ξάνθη με 2, ΟΦΗ και Πανιώνιος με έναν βαθμό, ενώ στο μηδέν βρίσκονται Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης και Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα