Άρης, ο πρώτος νεοφώτιστος με 3/3 στο ξεκίνημα μετά από 31 χρόνια!

Gazzetta team
Άρης, ο πρώτος νεοφώτιστος με 3/3 στο ξεκίνημα μετά από 31 χρόνια!

bet365

Με τη νίκη του επί του Λεβαδειακού, ο Άρης έγινε η πρώτη ομάδα μετά από 31 χρόνια που προβιβάζεται και πετυχαίνει τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές!

Ο Άρης δεν αποτελεί... συνηθισμένο νεοφώτιστο, ωστόσο η ισοφάριση μιας επίδοσης που έμεινε ανέγγιχτη για 31 χρόνια έχει τη δική της αξία!

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» έγιναν η πρώτη ομάδα που αμέσως μετά την άνοδό της, καταφέρνει να κάνει το 3/3 στο ξεκίνημά της στην πρώτη κατηγορία!

Στην πρεμιέρα ήταν η Λαμία (1-3), ακολούθησε η ΑΕΛ (2-0) και πλέον είναι ο Λεβαδειακός (2-0) στη λίστα με τα «θύματα» της ομάδας του Πάκο Ερέρα, που μοιράζεται με Ολυμπιακό και ΑΕΚ την πρώτη θέση της Super League.

Τελευταία ομάδα που κατάφερε κάτι αντίστοιχο ήταν ο Πανσερραϊκός, τη σεζόν 1987/88. Με τον Βλαντιμίρ Ταμπρόσκι στον πάγκο νίκησε την 1η αγωνιστική τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (3-0), τη 2η τον Διαγόρα Ρόδου (0-2) και την 3η τον Παναθηναϊκό του Βασίλη Δανιήλ (1-0), μπροστά σε 15.000 θεατές!

Παράλληλα, με τη νίκη αυτή οι Θεσσαλονικείς έκαναν για πρώτη φορά το 3/3 στην αρχή του πρωταθλήματος μετά το 1989, κράτησαν για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία τους μετά το 1999, ενώ είναι η πρώτη φορά που καταφέρνουν να συνδυάσουν τα δυο προηγούμενα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα