Θεοδωρίδης: «Έχουμε υπερομάδα, να αποθεώνει τους παίκτες και τον πρόεδρο ο κόσμος»

Θεοδωρίδης: «Έχουμε υπερομάδα, να αποθεώνει τους παίκτες και τον πρόεδρο ο κόσμος»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Έχουμε υπερομάδα, να αποθεώνει τους παίκτες και τον πρόεδρο ο κόσμος»

bet365

Στις δυσκολίες του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε μετά το τέλος του ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν, ωστόσο τελικά πήραν τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (2-1) και γνώρισαν την αποθέωση στο φινάλε από τους οπαδούς τους.

Στην στήριξη του κόσμου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και ο Σάββας Θεοδωρίδης, που έδωσε συγχαρητήρια στους Αρκάδες και έστρεψε την προσοχή στο ερχόμενο παιχνίδι με τη Μπέτις, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού:

«Εγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, πήραμε τη νίκη. Το πιο παρήγορο απ’ όλα είναι πως ήρθε πάρα πολύς κόσμος σήμερα. Ετσι θέλω το γήπεδο του Ολυμπιακού. Δε θα σχολιάζω τίποτα από εδώ και μπρος. Θα έρχεται ο κόσμος, θα βλέπει κι εκείνος θα βγάζει τα συμπεράσματά του για όλα. Εμείς απλώς θα παρακολουθούμε την ομάδα μας πως να κερδίζει. Κερδίσαμε δύσκολα … Ημουν βέβαιος μέχρι το τέλος, κάτι μου ΄λεγε πως θα βάλουμε γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό. Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, όταν μας ισοφάρισαν κιόλας ήμουν … τί να σας πω, κάτι παραπάνω από σίγουρος πως θα βάλουμε δεύτερο γκολ. Εκανε και μια πάρα πολύ έξυπνη αλλαγή ο προπονητής μας, έβαλε το Νάτχο και του ‘δωσε οδηγίες – γιατί έτυχε κι ήμουν δίπλα, μπροστά – να παίξει επιθετικά για να μπορέσει να σκοράρει. Δηλαδή το προείδε ο προπονητής μας αυτό το πράγμα, έκανε πολύ σωστές αλλαγές. Πιστεύω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τους παίκτες.

Οι παίκτες μας – είναι πάρα πολύ βασικό – ότι δεν το έβαλαν κάτω, γιατί σ’ αυτά τα παιχνίδια ξέρετε είναι η ισοφάριση, άμα σε ισοφαρίσουν και θέλει τρία – τέσσερα λεπτά και πέντε, δεν ξέρεις τί γίνεται. Επαιξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό κι έδωσαν ότι μπορούσαν. Μου θύμισαν τα παλιά με τον Ολυμπιακό, κυνήγησαν το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εχει παίκτες και υπερομάδα. Εχει έναν πρόεδρο που τον βοηθάει και ξέρω ότι όλοι τον στραβοκοιτούν αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει τίποτα, όπως κι εμείς απάνω σ’ όλα αυτά τα πράγματα. Θα κοιτάξουμε ο Ολυμπιακός να γίνει καλύτερος.

Εχουμε μπροστά μας τώρα, την Πέμπτη ένα πάρα πολύ σοβαρό παιχνίδι με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ισπανίας. Πρέπει να το προσέξουμε πάρα πολύ κι επαναλαμβάνω, να το ξέρει ο κόσμος, είναι η κινητήριος δύναμη του Ολυμπιακού και πρέπει ν’ αποθεώνουν κάθε Κυριακή την ομάδα και τον πρόεδρο. Ετσι θα πάμε μπροστά και θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν είναι όλοι ενωμένοι, είμαστε μια οικογένεια όλος ο Ολυμπιακός κι έχουμε επικεφαλής τον πρόεδρο και κάνουν τα παιδιά, που έχουν ‘μπολιαστεί’ τώρα, τους βλέπετε πως παίζουν οι ποδοσφαιριστές μέχρι το τελευταίο λεπτό, μπάλα είναι και μένα μ’ ενδιαφέρει να κερδίζουμε, να παίρνουμε τους τρεις πόντους και να τους πετάμε μέσα στην … τσάντα. Αυτό μ’ ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα. Δε μ’ ενδιαφέρει το σκορ, δε μ’ ενδιαφέρει τίποτα.

Αλλά εδώ είμαστε, το γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” κι εκτός έδρας, οι παίκτες μας θα δείξουν την πραγματική τους αξία, όταν πλαισιωθούν όλοι, όταν θα έχουν προπονηθεί όλοι, γιατί ακόμη είμαστε απροετοίμαστοι, έρχονται από την Εθνική ομάδα, είχαμε διαλυθεί αυτόν τον καιρό, τις δέκα πέντε μέρες. Τί να κάνει ο προπονητής; Επτά παίκτες είχαν μείνει εδώ κι ώσπου να τη μοντάρεις την ομάδα περνάει καιρός. Ηταν άψογος ο προπονητής, άψογοι κι οι φίλαθλοι, τους συγχαίρω, δεν έκαναν το παραμικρό, το παραμικρό. Ο Αστέρας είναι πάρα πολύ δύσκολη ομάδα, πολύ δυνατή ομάδα, τους εύχομαι το καλύτερο. Δεν έχει σημασία πως έπαιξαν σκληρά κτλ αυτά είναι στο ποδόσφαιρο, αλλά θέλω να παίζουν έτσι με όλους τους αντιπάλους.

Και πάλι ένα μεγάλω ‘ευχαριστώ’ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τους θέλω δίπλα μας φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και θα δείτε πού θα πάει το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα