Αφήνει τον ΠΑΟΚ και «βλέπει» Ξάνθη ο ΟΦΗ

Αφήνει τον ΠΑΟΚ και «βλέπει» Ξάνθη ο ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Αφήνει τον ΠΑΟΚ και «βλέπει» Ξάνθη ο ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ καλείται να αφήσει πίσω του πλέον την ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-3) και να κοιτάξει τη συνέχεια της Super League και το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια (23/9, 16:00).

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Υψηλού βαθμού δυσκολίας, που δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, ήταν το παιχνίδι των Ηρακλειωτών με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου προσπάθησε, ωστόσο τελικά «λύγισε» απέναντι στην ποιότητα των Θεσσαλονικέων και δεν μπόρεσαν να προσθέσουν βαθμό ή βαθμούς στη συγκομιδή τους.

Πλέον άπαντες στο Γεντί Κουλέ κοιτάζουν «μπροστά», αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τους Ακρίτες και μάλιστα εκτός έδρας (23/9, 16:00). Εκεί θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Super League, που θα τους δώσει και ώθηση στον βαθμολογικό πίνακα.

Μετά το ρεπό της Κυριακής (16/9), οι «μελανόλευκοι» επιστρέφουν την Δευτέρα (17/9) στις προπονήσεις. Αναφορικά με τους τραυματισμούς του Παπαστεριανού (σφίξιμο στον προσαγωγό) και Βουό (χτύπημα στο πέλμα), αυτοί δεν δείχνουν ανησυχητικοί, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να παρακολουθεί την κατάστασή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα