Βαθμολογία Superleague: Στην κορυφή Ολυμπιακός και ΑΕΚ (pic)

Gazzetta team
Βαθμολογία Superleague: Στην κορυφή Ολυμπιακός και ΑΕΚ (pic)

bet365

Μετά και τους αγώνες της Κυριακής για την τρίτη αγωνιστική, η ΑΕΚ ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» όμως να έχουν καλύτερη επίθεση και να είναι πρώτοι. Στους 9 βαθμούς και ο Άρης αν νικήσει τη Δευτέρα.

Εφόσον η ομάδα του Μαρτίνς νικούσε 1-0 τον Αστέρα, τότε θα ήταν σε απόλυτη ισοβαθμία με την ΑΕΚ, καθώς θα είχε ίδιους βαθμούς, ίδια διαφορά τερμάτων, ίδια επίθεση και ίδια άμυνα! Ωστόσο, ο Νάτχο έσωσε την παρτίδα για τον Ολυμπιακό, τον έστειλε στους 9 βαθμούς και διατήρησε τη διαφορά τερμάτων στο +7, δίνοντας στην ομάδα του καλύτερη επίθεση.

Η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό δεν είναι οι μόνες ομάδες που έχουν κάνει το «3 στα 3». Το έχουν πετύχει επίσης ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, αλλά ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με μείον και έτσι βρίσκονται χαμηλότερα. Ο μόνος που μπορεί να φτάσει... κορυφή μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής είναι ο Άρης, ο οποίος φιλοξενεί τη Δευτέρα τον Λεβαδειακό.

Κάντε click για να δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα