Ζημιές και τραυματίες σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Κόρινθο!

Ζημιές και τραυματίες σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Κόρινθο!

Gazzetta team
Ζημιές και τραυματίες σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Κόρινθο!

bet365

Επίθεση από 40 αγνώστους (χωρίς διακριτικά) σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ και σοβαρές ζημιές στο χώρο, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Κόρινθο είχαν προγραμματίσει ψήσιμο στα γραφεία του Συνδέσμου τους όταν δέχτηκαν επίθεση από 40 περίπου άγνωστους. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι στο χώρο βρίσκονταν περίπου 15 φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης όταν έγινε η επίθεση που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο χώρο που φιλοξενεί τα γραφεία των οπαδών του ΠΑΟΚ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές και για τραυματίες οπαδούς, χωρίς ευτυχώς να προκύπτει κάτι σοβαρό σχετικά με την κατάστασή τους.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα περίπου στις 13:30 αφού όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που είδαν τα γεγονότα εκείνη την ώρα ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να ψήσουν με αφορμή τα εγκαίνια του Συνδέσμου τους. Τότε έφτασε μια ομάδα 40 αγνώστων -δεν έφεραν διακριτικά- και μπήκαν στο χώρο προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του.

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια αναφορά για προσαγωγές ή συλλήψεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα