Για το «3 στα 3» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Για το «3 στα 3» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

bet365

Τον Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Στη Λάρισα φιλοξενείται ο Παναθηναϊκός του 2x2 στη φετινή Super League, με ελπίδα να ξεκινήσει να γράφει το κοντέρ βαθμούς μετά την εξάλειψη του -6.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρόβα τζενεράλε των «ερυθρολεύκων» πριν την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με την Μπέτις, για το Europa League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως είναι λάτρης του «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και αυτό αναμένεται να πράξει και στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη, με τους Χριστοδουλόπουλο και Ποντένσε στα άκρα. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και ως σέντερ φορ θα παίξει ο Γκερέρο.

Ο Παναθηναϊκός των νεαρών Ελλήνων παικτών θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα από την ΑΕΛ, ενώ ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του με αντίπαλο τη Λαμία.

To πρόγραμμα

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3

ΑΕΚ-Πανιώνιος 4-0

Κυριακή (16/9)

Ξάνθη-Παναιτωλικός (17:00) ΕΡΤ1

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (18:15) Novasports2HD

Ατρόμητος-Λαμία (19:00) ΕΡΤ1

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (20:30) Novasports1HD

Δευτέρα (17/9)

Άρης-Λεβαδειακός (19:00)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα