Πρώτη «ντομπλέτα» του Κλωναρίδη με την ΑΕΚ, δεύτερη στη Super League

Πρώτη «ντομπλέτα» του Κλωναρίδη με την ΑΕΚ, δεύτερη στη Super League

Δημήτρης Ρούσσος
Πρώτη «ντομπλέτα» του Κλωναρίδη με την ΑΕΚ, δεύτερη στη Super League

bet365

Κόντρα στον Πανιώνιο ο Βίκτωρας Κλωναρίδης σκόραρε δις, κάτι που έχει καταφέρει άλλη μια φορά στην καριέρα του στο πρωτάθλημα και άλλη μια στο Κύπελλο Ελλάδας, αμφότερες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Δίχως προβλήματα, η ΑΕΚ επικράτησε του Πανιώνιου στο ΟΑΚΑ (4-0) κι ετοιμάζεται πια για το παιχνίδι της Τετάρτης (19/9) στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες την μεγάλη έκταση του σκορ οφείλει εν πολλοίς στα κέφια του Βίκτωρα Κλωναρίδη, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στη θέση του Μάνταλου (81') και πρόλαβε να πετύχει δυο γκολ (87', 92'), τα πρώτα του στη φετινή Super League.

Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη του «ντομπλέτα» με τα χρώματα της Ένωσης και δεύτερη συνολικά στην καριέρα του! Η προηγούμενη ήταν όταν έπαιζε ακόμα στον Παναθηναϊκό, τη σεζόν 2013/14 και τα είχε καταφέρει στο «Κλ. Βικελίδης» και στην επικράτηση του «τριφυλλιού» επί του Άρη (0-2).

Ακόμη μια φορά είχε «χτυπήσει» δις την Παναχαϊκή, ξανά με τα «πράσινα», στο Κύπελλο τη σεζόν 2015/16.

Συνολικά από την αρχή της σεζόν ο 26χρονος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας βρει δίχτυα απέναντι σε Σέλτικ και Βίντι εκτός έδρας, στις κρισιμότατες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα