Ο Ολυμπιακός (ξανα)εμπιστεύθηκε τον Τσιμίκα και εκείνος πάει για την τοπ χρονιά του!

Ο Ολυμπιακός (ξανα)εμπιστεύθηκε τον Τσιμίκα και εκείνος πάει για την τοπ χρονιά του!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός (ξανα)εμπιστεύθηκε τον Τσιμίκα και εκείνος πάει για την τοπ χρονιά του!

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να πετύχει την καθιέρωσή του και έχει σοβαρές πιθανότητες για πρώτη κλήση στην Εθνική ανδρών αλλά και τα φόντα να κάνει την καλύτερή του χρονιά ever. Το Gazzetta αναλύει όλα τα δεδομένα.

Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη έχει αφήσει πίσω του τα... δύσκολα στον Ολυμπιακό. Τότε που προερχόμενος από τις Ακαδημίες πάλευε για μία θέση στην πρώτη ομάδα. Ο Πάουλο Μπέντο μετά από εκείνο το ματς στην Λάρισα και την ήττα του Ολυμπιακού ουσιαστικά τον... τελείωσε θεωρώντας πως δεν ήταν αυτό που ήθελε. Πιθανότατα αυτό το παιχνίδι αποτέλεσε οδηγό γι το μέλλον για τον Τσιμίκα. Βλέποντας πως ήταν μονόδρομος να βρει ομάδα στο εξωτερικό και με τον agent του, Πασχάλη Τουντούρη, να έχει καλές επαφές σε Ολλανδία και Βέλγιο έκλεισε στη Βίλεμ με δανεισμό και δεν τον μετάνιωσε. Ούτε ο ίδιος ούτε η Βίλεμ που μέχρι το τέλος έκανε προσπάθειες να τον αγοράσει.

Εξελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος και ήταν αρκετές φορές στην κορυφαία ενδεκάδα. Ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ευκαιρία να γυρίσει πίσω ένα δικό του παιδί. Να το εμπιστευθεί ξανά. Ήταν και οι συγκυρίες που ευνόησαν βλέπετε. Ο Κούτρης είχε θέμα τραυματισμού και ο Χατζισαφί είχε τεθεί εκτός πλάνων. Ο Τσιμίκας προφανώς και όπως φαίνεται στο γήπεδο γύρισε πολύ πιο βελτιωμένος και πήρε με το... καλημέρα φανέλα βασικού.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ 5+ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ...
Προφανώς και ομάδες όπως η Ραπίντ Βιέννης - που γράφεται μεταξύ άλλων - δεν μπορούν να πλησιάσουν στα δεδομένα που χρειάζεται για να κλείσουν έναν παίκτη σαν τον Τσιμίκα στην κατάσταση που είναι τώρα.

Ο Ολυμπιακός και ο Τσιμίκας έχουν κάνει κάποιες πρώτες προεργασίες για ένα νέο συμβόλαιο. Ουσιαστικές συζητήσεις δεν υπάρχουν ακόμα, υφίσταται όμως μία διάθεση και από τους δύο για το καινούριο συμβόλαιο του Τσιμίκα. Ο ίδιος διαπρέπει εκτός από τον Ολυμπιακό και στην Εθνική Ελπίδων - όπου έχει υπάρξει και αρχηγός - και οι πληροφορίες τον θέλουν να χτυπάει με αξιώσεις την πόρτα της Εθνικής ανδρών. Η παρουσία τους στην μεγάλη Εθνική σε συνδυασμό με την χρονιά που μπορεί να κάνει στον Ολυμπιακό - που κάλλιστα έχει τα φόντα να είναι η κορυφαία του ever στην καριέρα του - είναι δεδομένο πως τον έχουν στο... επίκεντρο παρακολούθησης ομάδων ακόμα και από μεγάλα πρωταθλήματα. Σε τέτοιον βαθμό που η αξία του το καλοκαίρι μπορεί να είναι στα 5 και πλέον εκατομμύρια ευρώ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα