Παπαδόπουλος: «Ο ΟΦΗ έχει επιστρέψει εκεί που ανήκει!»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Ο ΟΦΗ έχει επιστρέψει εκεί που ανήκει!»

bet365

Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε για τη «δίψα» των οπαδών των Κρητικών να ξαναδούν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί, για τη νέα «εποχή» στη ιδιοκτησία του συλλόγου και το μέλλον της ομάδας.

H αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έχει μεγάλη σημασία για άπαντες στην οικογένεια του ΟΦΗ, αφού είναι το πρώτο παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ μετά από τρία χρόνια.

Σ' αυτή την επιστροφή του συλλόγου στο κορυφαίο εν Ελλάδι επίπεδο στάθηκε και ο Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στη NOVA πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο Μακεδόνας τεχνικός, που έχει τη δική του θετική παράδοση απέναντι στους Θεσσαλονικείς, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει κάνει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και στην επόμενη «μέρα», που περιλαμβάνει την αλλαγή σκυτάλης στην ιδιοκτησία και την εμπλοκή του Μιχάλη Μπούση στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για την επιστροφή του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ σε αγώνα Super League: «Την περιμέναμε αυτή τη στιγμή, κάναμε μεγάλο αγώνα για να φτάσει η ομάδα εδώ που αξίζει. Είναι μεγάλη η χαρά στον κόσμο. Εμείς έχουμε φτιάξει μια αξιόλογη ομάδα, παίξαμε καλά στα δυο πρώτα παιχνίδια κι ας μην πήραμε νίκη. Στόχος μας όμως είναι η εξυγίανση της ομάδας, ώστε τα επόμενα χρόνια να μην έχει προβλήματα».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Για μένα είναι συνηθισμένη η εικόνα σε αυτό το γήπεδο. Υπήρχε αναμονή και “σπίθα” για να ζήσουμε αυτές τις στιγμές. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, όμως με τακτική και πίστη μπορούμε να τα καταφέρουμε και να νικήσουμε και καλές ομάδες. Μειονέκτημα είναι ο αγωνιστικός χώρος, που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Υπόσχομαι όμως πως στο μέλλον θα έχει πολύ καλύτερη εικόνα, γιατί μας ενδιαφέρει να δείχνουμε καλή εικόνα προς τα έξω. Ο καιρός στην Κρήτη δεν μας βοηθάει, όμως θα προσπαθήσουμε και θα βελτιώσουμε την εικόνα του γηπέδου».

Για τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών: «Ο κόσμος βλέπει το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στη Super League μετά από τρία χρόνια. Δεν περάσαμε εύκολα, οι 17 μήνες που είμαι εγώ εδώ δεν ήταν εύκολοι. Μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε περάσει. Δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασίαπ να πω τι έχουμε περάσει, ο κόσμος ξέρει. Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, με μια καλή ομάδα, μετά από χρόνια που έλειπε ο σύλλογος από την κατηγορία».

Για τον Μιχάλη Μπούση και τη νέα εποχή στη διοίκηση του ΟΦΗ: «Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και πρώτα απ’ όλα της ομάδας, αγωνιστικά, προσεγγίσαμε ανθρώπους για να γίνει η ομάδα πιο ελκυστική. Βέβαια έγινε προσπάθεια από δυο τρία παιδιά που πέρασαν από τον ΟΦΗ και τον αγάπησαν, τον Ηλία Πουρσανίδη, τον Γιάννη Σαμαρά και τον Γιώργο Σαμαρά. Η μετάβαση θα γίνει ομαλά και όχι γρήγορα. Εγώ κοιτάω την προπόνηση, θέλω να χαίρομαι τη δουλειά στο γήπεδο και να ευχαριστιέμαι τη δουλειά μου. Μακάρι να γίνει σήμερα καλό παιχνίδι και να νικήσει ο ΟΦΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα