«Άχαστος» ο Παπαδόπουλος ως γηπεδούχος με τον ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Ρούσσος
«Άχαστος» ο Παπαδόπουλος ως γηπεδούχος με τον ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Super League, με τον προπονητή των Κρητικών, Νίκο Παπαδόπουλο, να έχει «χτίσει» εξαιρετικό ιστορικό όταν υποδέχεται ως Ομιλίτης τον «Δικέφαλο του Βορρά» με πέντε νίκες!

Η παράδοση παράγει συχνά εντυπωσιακά δεδομένα, έστω κι αν δεν αποτελεί εργαλείο ανάλυσης ή εξήγησης. Σίγουρα πάντως ρεκόρ κι επιδόσεις όπως αυτή του Νίκου Παπαδόπουλου με τα χρώματα του ΟΦΗ απέναντι στους «ασπρόμαυρους» έχουν τη δική τους αξία.

Ενόψει της σημερινής (15/9, 18:15) αναμέτρησης των δυο ομάδων στο Γεντί Κουλέ, αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής του ΟΦΗ έχει μετρήσει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όταν υποδέχθηκε ως παίκτης των Κρητικών τον ΠΑΟΚ!

Κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα και ως γηπεδούχος απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Παπαδόπουλος μέτρησε συνολικά καλά αποτελέσματα. Παίζοντας στον Άρη, μέτρησε 2 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις μια ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ως ποδοσφαιριστής της Ξάνθης έχει καταγράψει μια «λευκή» ισοπαλία (0-0) στις 21 Φεβρουαρίου 2004.

Η θετική επίδοση «χρωματίζεται» και από την μέχρι τώρα προπονητική καριέρα του Παπαδόπουλου, που πριν τον ΟΦΗ δούλεψε στον Ηρακλή. Στις 18/10/15 στο Καυτανζόγλειο, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (3-3), με τον Μακεδόνα τεχνικό να παραμένει αήττητος.

Κάπως έτσι «χτίζονται» οι παραδόσεις και μάλλον ο Παπαδόπουλος θα θέλει να τη δει να συνεχίζεται, ξεκινώντας από τη σημερινή αναμέτρηση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα