Ο Μητσοτάκης αποθέωσε τον Άρη και πήρε δώρο φανέλα! (vid)

Ο Μητσοτάκης αποθέωσε τον Άρη και πήρε δώρο φανέλα! (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μητσοτάκης αποθέωσε τον Άρη και πήρε δώρο φανέλα! (vid)

bet365

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο περίπτερο του Άρη στην ΔΕΘ και αποθέωσε την ομάδα του Πάκο Ερέρα, ενώ πήρε και δώρο μια φανέλα με το όνομά του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στην ΔΕΘ και πέρασε μια βόλτα από το περίπτερο του Άρη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

«Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία βλέπω ότι παίζετε ωραίο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να δεχτεί στη συνέχεια το δώρο του ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη, μια φανέλα της ομάδας με το Νο1.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Εκεί, ο κ. Μητσοτάκης αστειευόμενος τόνισε: «Με κάνατε και τερματοφύλακα».

Δείτε το βίντεο του gazzetta.gr από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο περίπτερο του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα