Η δοκιμή Μαρτίνς με την... κλασική 11άδα του και οι Μεριά - Γκιγιέρμε

Δημήτρης Τομαράς
Η δοκιμή Μαρτίνς με την... κλασική 11άδα του και οι Μεριά - Γκιγιέρμε

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις βασικές δοκιμές του την Παρασκευή είχε περισσότερο την... κλασική του ενδεκάδα και πολύ λιγότερο σχήμα με Μεριά και Γκιγιέρμε.
Ο Ίβηρας τεχνικός έδειξε να προσανατολίζεται στο να πάει στο ματς με τον Αστέρα με την... κλασική του πια ενδεκάδα. Θυμίζουμε πάντως πως με τον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα είχαν χριστεί βασικοί Μεριά και Φετφατζίδης.
Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Μαρτίνς την Παρασκευή ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ και την άμυνα αναμένεται να αποτελέσουν οι Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκας. Ο Μεριά έχει μπει στις δοκιμές των βασικών αλλά με σαφώς πιο λίγο χρόνο ως αντί-Μιράντα. Για το δίδυμο των χαφ ο Μαρτίνς έδειξε στην δοκιμή τους Καμαρά και Μπουχαλάκη.
Κατά τα άλλα όμως ο Πορτογάλος δοκίμασε με τους βασικούς και τον Γκιγιέρμε για δεύτερη σερί μέρα (σ.σ. αλλά λιγότερο όπως έκανε με τον Μεριά). Από εκεί και πέρα οι Λάζαρος, Ποντένσε στις πτέρυγες της επίθεσης, ο Φορτούνης οργανωτής και ο Γκερέρο μπροστά, δεν αλλάζουν. Όλα αυτά πάντα με βάση τα όσα έκανε την Παρασκευή ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση στον Ρέντη. Προφανώς δοκιμές θα έχει και το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα