Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Πανιώνιο

Γιώργος Τσακίρης
Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Πανιώνιο

bet365

Ο Ουζουνίδης επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της Α.Ε.Κ. με αντίπαλο τον Πανιώνιο με το μυαλό στο Άμστερνταμ...

Είναι λογικό στην ΑΕΚ το τεχνικό τιμ να σχεδιάζει το ματς με τον Πανιώνιο (αύριο στις 20:30) έχοντας στο μυαλό τους άπαντες και τον αγώνα με τον Άγιαξ για την πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της πρωταθλήτριας Ελλάδας στη φάση των ομίλων του Champions League. Αυτό αποδεικνύεται από την αποστολή και τις 18 επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Λόπες, Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλο, Γιαννιώτα, Κλωναρίδη, Μπακασέτα, Πόνσε, Γιακουμάκη και Λιβάια. Όπως καταλαβαίνει κανείς εκτός έμειναν οι Γκάλο, Οικονόμου και Γαλανόπουλος τη στιγμή που εκτός είναι φυσικά και οι τραυματίες Αλμπάνης και Μπογιέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα