Αποθέωση για Μαβράι από τον κόσμο του Άρη

Αποθέωση για Μαβράι από τον κόσμο του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αποθέωση για Μαβράι από τον κόσμο του Άρη

bet365

Ο Μεργκίμ Μαβράι πήρε… γερή δόση από Άρη καθώς το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στο περίπτερο της ΠΑΕ στη ΔΕΘ και αποθεώθηκε από φίλους της ομάδας.

Ο διεθνής Αλβανός κεντρικός αμυντικός μπήκε κατευθείαν στο κλίμα το συλλόγου, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτές τις πραγματικά ειδικές σκηνές. Βρέθηκα στο γήπεδο, βλέπω τώρα και τον κόσμο και προσπαθώ να φανταστώ, πώς είναι να παίζεις σ’ αυτό το γήπεδο με αυτούς τους φιλάθλους», είπε.

Ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Μίτζεν Μπάσα όπου παραδέχθηκε τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε ο συμπατριώτης του και πλέον συμπαίκτης του στον Άρη ούτως ώστε να αποδεχθεί την πρόταση των «κίτρινων». «Ο Μπάσα μου είπε πολλά καλά πράγματα… πράγματα που σε πείθουν να έρθω εδώ. Τώρα θέλω να μιλήσω με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, να μυρίσω την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και ανυπομονώ να παίξω».

Σχετικά με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, απάντησε: «Είναι μια φοβερή πρόκληση, μια καινούργια περιπέτεια. Άλλο ποδόσφαιρο κι άλλο στιλ ζωής. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα