Ερέρα: «Να διατηρήσουμε τη χαρά του κόσμου»

Ερέρα: «Να διατηρήσουμε τη χαρά του κόσμου»

Ερέρα: «Να διατηρήσουμε τη χαρά του κόσμου»

Ο Πάκο Ερέρα δεν θα μπορούσε να… αποφύγει την αποθέωση στο περίπτερο της ΠΑΕ Άρης στη ΔΕΘ και ο Ισπανός τεχνικός απάντησε στους φίλους της ομάδας περί της ευθύνης της ομάδας απέναντί τους.

«Είναι πολύ λογικό να χαμογελάς όταν βρίσκεσαι με όλους τους παίκτες. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική, είναι μεγάλο το συναίσθημα της χαράς κυρίως για την ελπίδα που έχουμε ώστε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε. Είναι μεγάλο κομμάτι της ευθύνης μας στη μετάδοση αυτής της χαράς στους φιλάθλους μας», είπε.

Ερωτηθείς για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό, απάντησε ότι… «είμαστε πολύ προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι και στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο αυτό το παιχνίδι», ενώ σχετικά με το επίπεδο επιρροής στο εσωτερικό της ομάδας ο γενικός ενθουσιασμός του κόσμου, είπε: «Ο καθένας μπορεί να κάνει κάποιο λάθος, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίζεις. Δεν θέλω να είμαστε στα σύννεφα αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Συνολικά για το ρόστερ του Άρη υποστήριξε ότι… «έχω πολύ δυνατό ρόστερ στη διάθεσή μου και είναι δική μου ευθύνη να επιλέγω τους καλύτερους για να έχουμε μια μεγάλη χρονιά».

Best of internet