Χωρίς προβλήματα προετοιμάζεται για Περιστέρι η Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Χωρίς προβλήματα προετοιμάζεται για Περιστέρι η Λαμία

bet365

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Λαμίας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο την Κυριακή (16/9, 20:00), με τον Μάκη Χάβο να δουλεύει πολύ πάνω στην τακτική και δίχως να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα θα ψάξει στο Περιστέρι η ομάδα της Φθιώτιδας, που προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (14/9) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Μάκης Χάβος συνέχισε, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, να δίνει έμφαση σε τακτικά ζητήματα, αλλάζοντας διατάξεις, σχηματισμούς και πρόσωπα και βγάζοντας τα συμπεράσματά του ενόψει του παρθενικού του παιχνιδιού στον πάγκο της Λαμίας.

Οι «κυανόλευκοι» είναι πλήρεις, με παίκτες όπως ο Μπερτόλιο και ο Πλιάτσικας να έχουν αποκατασταθεί και να έχουν μπει εδώ και μέρες στο πρόγραμμα. Παράλληλα, ρυθμό αποκτούν προοδευτικά και οι Καραμάνος/Σκόνδρας, που εντάχθηκαν τελευταίοι μαζί με τον Μπαντή στην ομάδα κι έτσι συνολικά τα χέρια του Μακεδόνα τεχνικού είναι «λυμένα».

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (15/9) και μετά το τέλος της, ο Χάβος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα