Συνεχίζεται η «καραντίνα» για Κονέ στον Απόλλωνα

Gazzetta team
Συνεχίζεται η «καραντίνα» για Κονέ στον Απόλλωνα

bet365

Ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλμπέρτο Μοντεαγούδο ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (15/9, 19:00) και στην πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε δεν συμπεριέλαβε τον Εμανουέλ Κονέ και τα έσχατα μεταγραφικά αποκτήματα, Ντετεντερίκο και Ακόστα.

Μετά από δυο ήττες με δυο διαφορετικούς προπονητές στις πρώτες αγωνιστικές της Super League, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ετοιμάζεται για την «επανεκκίνηση», έχοντας πια τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο του.

Στην πρώτη αποστολή που κατάρτισε ο Μοντεαγούδο για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες στη Ριζούπολη δεν συμπεριέλαβε τους Αργεντινούς Ζοέλ Γκουστάβο Ακόστα και Ματίας Ντεφεδερίκο, που αποκτήθηκαν πριν λίγες μέρες, όπως και τον Εμανουέλ Κονέ, του οποίου η «καραντίνα» συνεχίζεται, έπειτα από το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Εξάλλου, εκτός έμειναν και οι Οριχουέλα, Άιλερς (κάτι ανάλογο συνέβη και στη Λιβαδειά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...), Σουλτς και Αστράς.

Αναλυτικά η 18άδα: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές, Μάντζιος, Ναδάλες, Ζοάο Πέδρο, Σικαμπάλα, Μπεντινέλι, Λούκιτς, Τζανετόπουλος, Γκίνο, Τριάδης, Στάθης, Γκονσάλες, Ντ' Ούρσο και Ελ Χέλβε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα