Με οπαδούς στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Με οπαδούς στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός!

bet365

Την στήριξη των οπαδών του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα έχει ο Ολυμπιακός, καθώς μετά από πολλά χρόνια θα υπάρξει οργανωμένη παρουσία στη Νέα Σμύρνη και στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής (24/9, 19:30).

Με τη στήριξη των φιλάθλων του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο, στην τέταρτη «στροφή» της Super League!

Η Θύρα 1, που βελτιώθηκε φέτος με εργασίες καλλωπισμού και ανακαίνισης, θα φιλοξενήσει τους οπαδούς των Πειραιωτών που θα θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Στους ερυθρόλευκους επικρατεί ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή, αφού έτσι θα ξαναγεμίσουν τα γήπεδα με οπαδούς. Στις τάξεις των οπαδών τους υπάρχει ο σχετικός ενθουσιασμός, αφού θα μπορέσουν να δουν από κοντά την ομάδα τους σε εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα